"Neli" proširuje proizvodnju

Bez autora
May 10 2010

Fabrika konditorskih proizvoda "Neli" iz Loznice najavila je proširenje proizvodnog programa koji plasira ne samo na domaćem tržištu, već i u zemljama regiona i Evrope. U naredna dva meseca počeće proizvodnju praline od 150 grama i čokoladice od 30 grama. Neli proizvodi 120 tona različitih vrsta slatkiša mesečno, koje pored Srbije plasira i na tržišta BiH, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Švajcarske. Fabrika trenutno u asortimanu ima 28 različitih konditorskih proizvoda. Pored laboratorije za kontrolu kvaliteta sirovina i finalnih proizvoda, firma Neli ima i dizajnerski studio i štampariju, tako da dizajnira i izrađuje ambalažu za svoje proizvode. Fabrika je počela da radi u septembru 2007. godine i zapošljava 112 radnika. Dobitnik je osam zlatnih medalja i pehara za kvalitet konditorskih proizvoda na ovogodišnjem 77. međunarodnom poljoprivrednom sajmu koji će od 15. do 22 maja biti održan u Novom Sadu.

Fabrika konditorskih proizvoda "Neli" iz Loznice najavila je proširenje proizvodnog programa koji plasira ne samo na domaćem tržištu, već i u zemljama regiona i Evrope.

Kako se navodi u toj fabrici, u naredna dva meseca počeće proizvodnju praline od 150 grama i čokoladice od 30 grama.

Neli proizvodi 120 tona različitih vrsta slatkiša mesečno, koje pored Srbije plasira i na tržišta BiH, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Švajcarske.

Fabrika trenutno u asortimanu ima 28 različitih konditorskih proizvoda. Pored laboratorije za kontrolu kvaliteta sirovina i finalnih proizvoda, firma Neli ima i dizajnerski studio i štampariju, tako da dizajnira i izrađuje ambalažu za svoje proizvode.

Fabrika je počela da radi u septembru 2007. godine i zapošljava 112 radnika.

Dobitnik je osam zlatnih medalja i pehara za kvalitet konditorskih proizvoda na ovogodišnjem 77. međunarodnom poljoprivrednom sajmu koji će od 15. do 22 maja biti održan u Novom Sadu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik